Vánoce plné jihoafrického vína

Vánoce plné jihoafrického vína

Winter market je pro nás již tradicí a jsme rády, že se nám i letos podařilo připravit stánek, ze kterého jsme měly radost my i návštěvníci této krásné předvánoční akce! Přečtěte si o atmosféře trhů i nástinu novinek pro další rok!  

Winter Market pořádaný Park Lane Internationl School už je pro nás tradicí, vyrazily jsme i letos, tentokrát v tříčlenném týmu. Nálada byla výborná, úsměvy, kam se člověk podíval, ve vzduchu vůně vanilky, jehličí a máty, vánoční atmosféra tak byla téměř hmatatelná a nechyběly ani koledy.

U našeho stánku bylo rušno, ať už se lidé zastavovali na skleničku, pro dárky určené milovníkům vína nebo na kus řeči o Jihoafrické republice, vínu či jen tak pozdravit a popřát krásné svátky.

A naše víno – ať už oblíbené bublinky od vinařů z Haute Cabriere, Pinotage od Diemersfontein nebo snad Chenin Blanc od Creation (poz. red. stále Darči nejmilovanější víno) – se prodávalo ještě před oficiálním startem vánočních trhů, a dokonce jsme musely i doplňovat. A náš stánek opět zůstával otevřen, i když ostatní už balili.

Nenaplnily se ani naše děsivé obavy z velkého mrazu, kdy jsme si hledaly, při jaké teplotě víno mrzne. (Jen Syrah jsme musely nechat trochu zahřát. Jak jsme si poradily, můžete vidět ve vánočním reelsu na našem Instagramu).

Děkujeme všem, kteří se za námi zastavili. A kdo ještě nemá nic z našeho výběru ze široké nabídky jihoafrických vín? Do Vánoc ještě pár dní zbývá, tak mrkněte na naše stránky nebo na web www.saffamaso.cz, kde pro Vás Nicolaas má výběr našich vín a jeho vynikajícího biltongu - tradičního jihoafrického sušeného masa, které pro Vás tento hráč rugby připravuje čerstvé na Praze 9. O naší spolupráci se Saffa Maso i dalších novinkách Vám napíšeme příští rok. 

Tak na zdraví a na pohodové svátky! 

Photos


Kontakty



Morava a Slezsko:

Lucie Detko

+420 734 304 324

lucie.detko@gmail.com

Čechy & Kavárny a restaurace:

Klára Popovová-Dvořáková

+420 607 822 558

klara@holz.cz

Vína můžeme dovážet a dodávat díky přízni a trpělivosti společnosti H&V:

Herrmann & Vogel spol. s r.o.

Dědinská 29, 161 00 Praha 6

IČ: 45277192, DIČ: CZ45277192