Reprezentovali jsme Jižní Afriku na Festivalu ambasád!

Reprezentovali jsme Jižní Afriku na Festivalu ambasád!

Byl to den plný smíchu a bublinek: Festival ambasád je úspěšně za námi!

V sobotu 10. června Naše oblíbená jihoafrická vína měla tu čest reprezentovat Jihoafrické velvyslanectví v Praze v rámci Festivalu ambasád na Trzích na Kulaťáku, a to společně se Saffa Maso, Braai Lapa, Roibos Company, Original-Afrika či Biltong Premium.

Celý den by se dal shrnout jemnou parafrází na jiného „slavného vinaře“: Přijďte rychle a zakuste chuť hvězd. A ano, špunty našich „bublinek“ od Haute Cabriere i korky Pinotage od Diermersfontein či Cheninu Blanc od Creation doslova létaly vzduchem už od osmi od rána a zastavily se až minutu po osmé večer. Přízeň návštěvníků festivalu jsme si neskonale užívaly. Náladu nikomu nezkazily ani dvě malé přeháňky, právě naopak. Letní deštík na chvilku zchladil jinak horký den, na víno byla však chuť pořád.

Děkujeme tak každému, kdo se za námi zastavil na skleničku, kdo s úsměvem chodil doplňovat zásobu vína či bublinek, kdo si odnesl domů celou láhev, i těm, kdo se zastavili na kus řeči nebo jako podpora.  

Na závěr ještě dvě drobná doporučení, pokud také začínáte s podobným projektem jako my:

1) Jestli máte alespoň trochu kapacitu spravovat sociální sítě, udělejte to, i když se bude více jak půl roku zdát, že Vaše příspěvky sleduje jen rodina a pár kamarádů. Může se pak najít někdo, jako "náš" Nicolaas ze Saffa Maso, který si Vás z neznámého důvodu oblíbí na Instagramu a potom Vás pozve na akci, kam byste se jinak nejspíš neměli šanci dostat.

2) Pokud se chystáte na větší akci, mějte v záloze jednoho člověka, který Vám může pomoci, ať už na stánku nebo s doplňováním zboží či mytím skleniček (umýt 120 skleniček opravdu chvilku trvá, i když se moc snažíte to zvládnout rychle). My toto podcenily, a přestože nás úsměvy a zájem návštěvníků festivalu neustále naplňoval neskutečně pozitivní energií, ke konci dne už jsme se sotva držely na nohou.


Kontakty



Morava a Slezsko:

Lucie Detko

+420 734 304 324

lucie.detko@gmail.com

Čechy & Kavárny a restaurace:

Klára Popovová-Dvořáková

+420 607 822 558

klara@holz.cz

Vína můžeme dovážet a dodávat díky přízni a trpělivosti společnosti H&V:

Herrmann & Vogel spol. s r.o.

Dědinská 29, 161 00 Praha 6

IČ: 45277192, DIČ: CZ45277192