Pinotage bydlí ve Wine listu!

Pinotage bydlí ve Wine listu!

Pinotage Reserve má nový domov: Zajděte si ji „načepovat“ do WineListu

Na co se nás lidé na akcích nejčastěji ptají? "Kde můžeme ochutnat vaše vína?" Mnoho jich najdete v baru a galerii RECesse na pražském Břevnově, Creation Chardonnay v bistru Café Louis Výtoň (jak odpovídá název, nachází se na Výtoni). Nově se k těmto dvěma pražským místům, kde můžete ochutnat „naše“ jihoafrická vína, přidal karlínský WineList, tam se můžete zastavit na sklenku osobité Pinotage Reserve od vinařství Diemersfontein.

A čím je tahle Pinotage výjimečná? Její harmonická chuť a aroma přináší buket s tóny sladkých višní a zralých borůvek. Jde však o víno suché a plné, takže nepostrádá ani tradiční tříslovinu typickou pro suchá červená vína. A Pinotage je v dobré společnosti obklopená víny v podstatě z celého světa, mezi kterými prostě kousek z Jihoafrické republiky nesmí chybět. A tak se vlastně Pinotage do koštomatu WineListu dostala. Při naší první návštěvě nás koncept podniku uchvátil, slovo dalo slovo a Pinotage od Diemersfontein byla zažazena do výběrového řízení na volné místo v koštomatu. A porotu zaujala! 

A o čem je WineList? Za nás naprosto jedinečný podnik pod taktovkou dvou žen, při návštěvě můžete posedět venku nebo „na baru“ v přízemí, dát si klasickou sklenku vína, nealko, kávu i čaj, bublinky, nebo i něco na zub – například výborné tyčinky. To pravé tajemství a kouzlo se však skrývá ve sklepě! S nabitou kartičkou – ochotná a milá obsluha ráda vysvětlí, předvede, poradí – se pak můžete vydat po stopách svých oblíbených vín, okusit něco nového, procestovat oblíbený vinný region a užít si krásné odpoledne, podvečer, večer… (I když jak nám ukázal Festival ambasád, Pinotage se očividně dá pít i k snídani).

Jsme hrdé, že můžeme být součástí takového místa! Pro více informací, vlastní zkušenost a hlavně požitek rozhodně vyrazte do WineListu. A kde na nás narazit osobně? Například v polovině září na Břevnově v RECessi v rámci krásné akce ZAŽÍT MĚSTO JINAK, budeme se těšit!

A jak to naší Pinotagi ve WineListu sluší? Podívejte se na video na Intagramu.


Kontakty



Morava a Slezsko:

Lucie Detko

+420 734 304 324

lucie.detko@gmail.com

Čechy & Kavárny a restaurace:

Klára Popovová-Dvořáková

+420 607 822 558

klara@holz.cz

Vína můžeme dovážet a dodávat díky přízni a trpělivosti společnosti H&V:

Herrmann & Vogel spol. s r.o.

Dědinská 29, 161 00 Praha 6

IČ: 45277192, DIČ: CZ45277192